Tim leerde me luisteren naar mijn lichaam. Hoe ik de behoeften kon vertalen die het me vertelde. Het voelde als het leren van een nieuwe taal, een taal die ik vergeten was te spreken. Hij begeleidde me bij elke stap op weg om weer verbinding te maken met mijn lichaam. Tim heeft een kalmerende en accepterende aanwezigheid waardoor je je op je gemak voelt zodra je binnenkomt. Hij geeft je de ruimte om alles te voelen wat je voelt en is er om je te ondersteunen als je dat nodig hebt. Na veel praattherapie leerde het werken met Tim me dingen die ik nooit had kunnen bereiken door in mijn hoofd te blijven. Ik vertrouw mijn lichaam weer, en dat is dankzij hem.

Gisia (Lichaamswerk)

Bij Tim zijn praktijk boek ik elke 2 weken een sessie. Zijn benadering van therapie is om alle fysieke en psychologische aspecten van het mens-Zijn samen te brengen. Samen met jou vindt hij de weg om hierin een harmonieuze synergie te vormen.

Nicolas (Lichaamswerk)

Ik heb Tim anderhalf jaar geleden leren kennen. Ik had op aanraden van een vriendin een afspraak gemaakt en ben nog steeds blij dat ik dat toen heb gedaan. Ik heb heel veel gehad aan de sessies en er ook heel veel van geleerd. Ik heb mezelf en mijn lichaam terug, en nog veel beter leren kennen. Tim weet absoluut waar hij mee bezig is! Ik kan het iedereen aanraden om zijn therapie te volgen!

Lizzy (Lichaamswerk)